ПСИХОЛОГ ЦЕНИ И КОНТАКТИ

Психолог цени за консултации , хипноза и хипнотерапия:

 Съгласен/а съм личните ми данни да бъдат обработвани с цел отговор на запитването ми.

ЦЕНИ ЗА ИНДИВИДУАЛНИ И ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ С ПСИХОЛОГ:

Някои от въпросите, с които се обръщате към мен:

Психология на отношенията – раздяла, емоционална и любовна зависимост; Справяне със стрес, депресия, паник атаки, социална фобия и др.; Всички видове зависимости; Професионална и личностна самореализация

Стрес, депресия, паник атаки – вече можете да оставите травматичните си преживявания в миналото, и завинаги да се освободите от тях.

ЦЕНИ ЗА ХИПНОЗА И ХИПНОТЕРАПИЯ:

Хипнозата се характеризира с отчетливо чувство на физическа и умствена релаксация, което често не се възприема от клиента като хипноза.

Хипнозата е много добър метод за лекуване на страхове, фобии, панически атаки, борба със зависимости, алергии, астма, хранителни разстройства, заекване, тикове, полови дисфункции и др.

ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ:

  • Пакет от 5 бр. консултации  за 250 лв. /вместо за 300 лв. /

За допълнителна информация и уточняване на ден и час за консултация /или хипноза/, можете да се свържете с мен – Райна Жечева – психолог, хипнотерапевт – на телефон: +359 878 172 043  или чрез формата за контакт в сайта.

> Заплащането на Онлайн консултации  по Скайп, става предварително по банков път. Ще получите допълнителна информация за номер на банкова сметка след като се свържем и поговорим.

ВАЖНО: При последващ отказ от страна на клиента да се възползва от консултация /или пакет от консултации/, които е заявил и заплатил предварително, сумата не се възстановява!

Има възможност ползването на услугата да се прехвърля на други лица.