УСЛОВИЯ И ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

От 25.05.2018г. започва да се прилага РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА, приет на 27.04.2016г. Той касае защитата на физическите лица във връзка с предоставянето и обработването на лични данни. Регламентът завишава стандартите за защита на личните данни в целия Европейски съюз, което налага промени в досегашните практики по отношение на обработката им.

Собственикът на сайта raynazhecheva.com има много сериозно отношение към защитата на личната Ви информация в интернет. Този документ обяснява нашите виждания и практики относно поверителността и как те могат да се отнасят до Вас като потребител на нашия уебсайт.

Вие или Вашият – означава “Вие” като посетител или като потребител на уебсайта raynazhecheva.com.

Ние, наш или нас означава собственикът на raynazhecheva.com – Райна Александрова Жечева.

Нашият сайт означава.

РАЗДЕЛ 1 – КАКЪВ ТИП ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ ВАС

При писмен/устен контакт или участие в нашите семинари и при извършване на услуги за Вас, събираме лични данни. Тези лични данни могат да включват: информация за контакт с Вас – име, название на Фейсбук акаунт, адрес на електронна поща, телефон; данни за фактура и платежна сметка, свързани с плащане по банков път; както и друг вид информация, която сте ни предоставили по собствено желание.

Ние събираме информацията Ви, когато попълвате формуляри и/или форма за контакт на нашия сайт raynazhecheva.com Това включва информация, предоставена по време на регистрация, за да използвате нашия сайт, да се абонирате за наши платени или безплатни услуги, както и да поискате допълнителни услуги. Възможно е да Ви поискаме информация и когато участвате в томбола, промоция, или когато съобщите за проблем с нашия сайт. Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.

Фейсбук: Ако изберете да се свържете с нас чрез Фейсбук, можем да получим някаква информация от Вашия акаунт в зависимост от настройките Ви, например, можем да получим информация за Вашите месторабота, статус, списък с приятели, местоживеене, интереси, снимки и др.

РАЗДЕЛ 2 – ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

  • За да се свържем с Вас след кореспонденция (чрез форма за контакт, чат на живо, имейл, скайп или телефонни запитвания)
  • За отговор на Ваши запитвания относно нашите консултации, услуги, продукти и семинари
  • За да продължим комуникацията с Вас, след като сте се регистрирали за безплатни/платени услуги, като изпращаме най-подходящата информация, от която се интересувате.
  • За потвърждаване на заявка за лична или онлайн консултация и записване за семинар
  • За уреждане заплащане на семинар, услуга или продукт по банков път /или чрез куриер/.
  • За изпращане на бюлетин с полезни статии, материали, представяне на продукти и услуги, както и за предстоящи събития.

РАЗДЕЛ 3 – ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Предприемаме мерки за защита на личните Ви данни срещу неправомерен достъп, разкриване, промяна или заличаване. За да защитим Вашите лични данни, гарантираме, че когато получим от Вас лични данни по имейл или телефон, те ще бъдат използвани само и единствено за целите, описани по-горе.

Използваме технически средства и политики на MailChimp за управление на бюлетин за защита на личните Ви данни, за поверителност, защита от загуба, разкриване и неоторизиран достъп.

Предприемаме и нужните мерки, за да гарантираме, че няма да събираме лични данни от вас, от които не се нуждаем.

ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем и не даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.

РАЗДЕЛ 4 – СЪХРАНЯВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Личните Ви данни се съхраняват за времето, необходимо за постигане на целите, описани в този документ. Ще унищожим Вашите лични данни в най-кратки срокове след изтичането на споменатия период.

РАЗДЕЛ 5 – ДОСТЪП ДО ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ. КОРИГИРАНЕ/ИЗТРИВАНЕ

Във всеки един момент можете да получите информация за съхраняваните от нас Ваши лични данни и да поискате те да бъдат коригирани или изтрити чрез имейл до нас: psychologis@rionamorgan.com

Можете да прекратите абонамента си самостоятелно по всяко време, като кликнете върху бутона “Unsubscribe” в долната част на всеки имейл, който получавате от нас.

РАЗДЕЛ 6 – ЧУВСТВИТЕЛНА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Под „чувствителна лична информация“ се има предвид информацията, свързана със здравословно състояние, етническа или расова принадлежност, политически възгледи, религиозни предпочитания, членство в профсъюзи, сексуална ориентация, информация за съдебно минало и т.н. НЕ изискваме или събираме чувствителни лични данни, освен ако не ни ги разкриете по Ваше желание.

РАЗДЕЛ 7 – ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Възможно е да предоставим Ваши лични данни на трети лица (полиция или бърза помощ), за да спазим закона или за да реагираме при спешни случаи.

ПРАВА В САЙТА И СС ЛИЦЕНЗ

Правата в този сайт са със CC лиценз.
Можете да копирате и разпространявате текстовете само при условие, че посочите автора и поставите линк към този сайт. 
Ако съдържанието в сайта по някакъв  начин нарушава вашите авторските права, моля сигнализирайте.  Въпросното съдържание ще бъде отстранено.